ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
ΑΡΓΥΡΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
Δείτε τους τυχερούς της κλήρωσης

480 φαρμακοποιοί έδωσαν το «παρών» στην 4η Επαγγελματική Διημερίδα του ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 4η επαγγελματική διημερίδα του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Θεσσαλονίκης, με θέμα «Επιχειρηματικές λύσεις και προοπτικές για το φαρμακείο», στις 4 και 5 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο Porto Palace στη Θεσσαλονίκη.

480 φαρμακοποιοί από τη Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές της χώρας παρακολούθησαν το πλούσιο πρόγραμμα της διημερίδας, που ήταν προσανατολισμένο αποκλειστικά στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας των φαρμακείων.

Ξεχωριστή στιγμή στο πρόγραμμα αποτέλεσε το στρογγυλό τραπέζι για τα «ΜΗΣΥΦΑ και ΓΕΔΙΦΑ: απειλές και ευκαιρίες για το φαρμακείο – ΣΥΦΑ: Ο σύμμαχος του φαρμακείου». Σε αυτό συμμετείχαν οι κ.κ.: Λάζαρος Φαρσάκης, πρόεδρος ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης, Κυριάκος Θεοδοσιάδης, πρόεδρος Φ.Σ. Θεσσαλονίκης, Δημήτριος Κούβελας, καθηγητής Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ, Ιουλία Τσέτη, φαρμακοποιός, πρόεδρος Δ.Σ. και CEO επιχειρήσεων ΟΦΕΤ, Uni-Pharma ABEE και Intermed ABEE, Κωνσταντίνος Παναγούλιας, αντιπρόεδρος ΣΦΕΕ και αντιπρόεδρος Δ.Σ. ΒΙΑΝΕΞ, Βασίλειος Πενταφράγκας, υπεύθυνος Εταιρικών Υποθέσεων ELPEN και εντεταλμένος σύμβουλος ΠΕΦ και Σπύρος Κίντζιος, Business Development Manager επιχειρήσεων ΟΦΕΤ και μέλος Δ.Σ. Intermed AΒΕE. Τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος του TV100 κ. Παναγιώτης Κρινής.

Ακόμη, κατά τη διάρκεια της Διημερίδας παρουσιάστηκαν θέματα όπως:

  • Ελληνικά ΜΗΣΥΦΑ: Νέες προκλήσεις και ευκαιρίες για φαρμακεία και επιχειρήσεις
  • Οικονομική διαχείριση φαρμακείου: Προγραμματισμός & Διαχείριση Αποθεμάτων και Δείκτες Αποδοτικότητας
  • Μάρκετινγκ στο Φαρμακείο μέσω της Εφαρμογής Σύγχρονων Εργαλείων
  • Τάσεις φαρμακευτικής αγοράς και καταναλωτικές συνήθειες – Στοιχεία IMS και ποσοτική έρευνα σε καταναλωτές στην Ελλάδα
  • Καθημερινός πόνος και φλεγμονή. Ο ρόλος των ΜΣΑΦ στην αντιμετώπισή τους
  • Η επιχειρηματική δράση που δίνει προοπτική ανάπτυξης στο φαρμακείο. Τα μυστικά για να επιλέξετε τις κατάλληλες σειρές συμπληρωμάτων διατροφής
  • Workshop: Βιτρίνες και προβολές στους "πάγκους" ως μέσον επικοινωνίας, και όχι ως μέσον αντίληψης, προς τους ασθενείς - πελάτες ενός Φαρμακείου

Το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων στην διημερίδα συγκέντρωσε η παρουσία του κ. Παναγιώτη Παντελή, φοροτέχνη λογιστή Α' Τάξης, προέδρου ΕΚΟΦΑΝ, φορολογικού συμβούλου ΕΕΑ. Ο κ. Παντελής μίλησε για το «Ασφαλιστικό και Φορολογικό: τι σημαίνουν για τα φαρμακεία;» και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του ετέθησαν από τους ενδιαφερόμενους.

Η Διημερίδα πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ